Freeonlineadultchat - Spy isteri saya main dengan kuda

Aku tak tolak masuk jauh sebab aku nak batang aku meresmikannya. Di situ dia menguak-nguakkan mulut kepala batang aku dengan menggunakan lidahnya.. Namun begitu ianya sudah lama tegang dan keras.“Aaahh.. ” Iza merintih menahan sakit dan nikmat bila batangku mula menerobos masuk ke dalam pantatnya yang masih sempit. Tangannya mencengkam erat cadar sambil matanya terbeliak dan mulutnya mengerang kesedapan. Batangku keluar masuk dengan laju dibantu oleh pantat Iza yang licin dan basah.

spy isteri saya main dengan kuda-89

Spy isteri saya main dengan kuda are ashley tisdale and zac efron dating

Sekali lagi aku memancutkan air maniku tapi kali ini di dalam mulut Iza.

Aku terdampar keletihan dan Iza segera berlari ke bilik air memuntahkan maniku yang bergenang dalam mulutnya.

Sepantas kita kilat kedua-dua tangan Iza mencengkam rambut ku dan dia terbangun menahan kesedapan.. Pantatnya yang telah basah lencun kini terbentang indah dihadapanku. Seketika kemudian aku mencabut batangku dan memintanya menonggeng.

Tubuhnya masih menggil bila aku melepaskan mulut ku dari pantatnya. Untuk mengurangkan berat badan, aku sangga badanku dengan sikuku. Iza berlutut di atas tilam dan aku berdiri di belakangnya lalu merodok masuk senjataku.

Hayunan aku makin lama, makin kuat bila terdengar rengekkan Fida itu. Pada masa itu juga aku terasa air mani aku pun dah nak keluar dan sampai kemuncaknya. Bagiku ia adalah satu pemandangan yang sangat menarik.

Aku pun terkejang-kejang sambil cuba untuk memasukkan telur-telur aku sekali kedalam pantat Fida akhirnya aku melepaskan air mani ku kedalam pantatnya………. Aku pun naik keatas katil dengan Fida dan kami berkucupan dengan penuh berahi sambil berkuluman lidah. Aku bertanya pada Fida “Nak lagi” Sambil tersenyum dia mengangguk kepalanya dan terus menuju kearah cokma rindu aku.Aku pegang kepala kotek aku…kemudian aku acukan dekat dengan lubang pantat Fida. Fida tersintak sambil mulutnya ternganga mengeluarkan bunyi ” AH “….matanya bulat macam duit lima puluh sen. Malah dia memainkan peranan penting mengayak punggungnya sambil mengumut batang aku macam nak gila. Bunyi suara Fida yang merengek macam tu membuatkan aku lagi laju menojah batang aku…. Satu pemandangan menarik bila mana setiap kali aku menarik dan menojah batang aku kulit pantat Fida macam tertarik keluar dan tertojah masuk dari pantatnya macam pantatnya tak mahu melepaskan batang aku…. Lalu aku tujah lagi pantatnya dengan segala tenaga dan kepantasan sambil tangan ku menarik pinggangnya kearah ku…. Dengan pantat bini kawan ku di depan sedang ditutuh dengan ganasnya oleh batangku…Aku main-mainkan dulu kepala kotek aku dekat dengan lubang pantat dia…. Aku dapat rasakan lubang pantatnya itu mengumut seluruh batang kotek ku…… I nak tutuh you sampai esok pagi” dengan kata-kata itu aku pun menarik batang aku sampai ke kepala kotek kemudian aku jolok balik sampai terbenam habis. Mulutnya tetap ternganga dan angin tak berhenti-henti keluar dari mulutnya setiap kali aku menujah pantatnya dengan keras. Kemudian aku menarik keluar batang aku……bunyi “POP” terkejut aku..”Wow pantat you boleh buat bunyilah Sayang….”ku sambil ketawa. I nak main dengan you di atas katil you dengan laki you” kata ku dengan berahi sekali sambil memegang batang aku yang berdenyut-denyut… Oh, kumutan pantat itu begitu rakus sekali…Fida mengerang macam orang kena rasuk…..Kalau shape punggung tu peeeeeh macam itik serati jalan menonggek aje. Saaayyyyyaaaaaang Sedapnyaaaaaa Aku cucuk lidah aku masuk dalam lubang pantat dia….. Aku mengangkat kakinya kearah ku lalu kami pun berada dalam posisi 69. Aku memasukkan dua batang jariku kedalam pantat Fida..semakin lama semakin cepat aku sorong tarikan.Kawan aku ni selalu pergi outstation jadi selalu jugaklah aku ditinggalkan dengan bini dia. Tetapi lama-kelamaan sikap bini dia ni dah lain macam sikit dengan aku. Sesekali Fida berhenti dari menghisap dan mengeluarkan bunyi macam orang sedang meneran.Aku bangun berdiri di depan Iza sambil melucutkan seluar dalam aku. Dalam keadaan meniarap di atas perut Iza aku mula mengisap dan menjilat puting teteknya. Agak lima minit Iza nak mencuba teknik ‘riding’pula. Sebelum menunggang aku, dia sudah membasahi pelirku dengan air liurnya. Tanganku masih meraba dan meramas-ramas buah dadanya.

Tags: , ,